Overblijven & BSO

​TSO BELhamels

Sinds 17 augustus 2015 verzorgt Stichting BELhamels de tussenschoolse opvang van de Mariaschool. Wij vangen de kinderen niet allen op, wij zorgen er voor dat de kinderen uitgerust, uitgeraasd en klaar voor de middag zijn. Dat doen we bijvoorbeeld door kinderen keuzes te geven. Niet elk kind wil naar buiten toe in e pauze. Er zijn ook kinderen die liever even willen kleuren of binnen even niets doen. Dat kan, het is tenslotte hun pauze. Ook de speelzaal wordt gebruikt. Daar kunnen we trefballen, gymmen en noem maar op. In de winter gaan we workshops houden, hierbij kunt u denken aan judo, dans e.d. Buiten houden wij geen pleinwacht, maar voetballen we net zo hard mee, bakken we zandtaartjes en als het weer het toelaat gaan we naar het voetbalveld verderop in de wijk. Even weg van school. Desnoods met een picknick.

 

Kortom, bij de TSO van de Mariaschool is altijd wat te beleven en wordt er gekeken naar wat de kinderen willen en nodig hebben, onder begeleiding van professionals en vrijwilligers. Stichting BELhamels heeft ook een BSO. Als u daar ook gebruik van maakt, ontvangt u 5% korting op de BSO.​

U kunt hier de aanmeldingsbrief met de tarieven en het contract voor de tussen schoolse opvang downloaden:


De TSO is per email bereikbaar:stichtingbelhamels@live.nl

 

BSO De Kikvors

BSO De Kikvors is een sportieve, culturele BSO. Wij besteden veel aandacht aan sport en bewegen, aan de hand van diverse clinics, maar ook voetballen op het voetbalveld naast de Hilt. Er worden ook culturele activiteiten georganiseerd, zoals toneel en muziek. Maar naast sport, bewegen en cultuur, mogen de kinderen ook gewoon lekker struinen buiten, vies worden en in de moestuin kijken naar hun zelf gekweekte tomaatjes en andere groente.

Er is plaats voor maximaal 20 kinderen. Kinderen van alle basisscholen in Eemnes zijn welkom. Wij zijn gevestigd op Aartseveen 72 in Eemnes.

U kunt bij ons kiezen uit een flexibel pakket. En bij ons is flexibel ook echt flexibel. U kunt 52 weken afnemen, alleen vakanties, alleen schoolweken of een flex-​abonnement, waarin u alleen de uren betaalt die u afneemt.. Werkt u onregelmatig? Geeft u van te voren uw dagen door en de facturatie vindt achteraf plaats. Kijk op www.stichtingbelhamels.nl voor alle informatie en tarieven.


Buitenschoolse opvang bij Partou aan het Vierkante Bosje

Partou en de Mariaschool werken al vele jaren prettig samen. We zitten met elkaar in een commissie om onze samenwerking te borgen en zijn betrokken bij waar het ons allemaal om gaat; de kinderen!

Plezier en ontspanning na een drukke schooldag zijn bij Partou belangrijk. Kinderen kunnen vrij spelen maar hebben ook de keuze uit een breed, gevarieerd activiteitenaanbod. Buiten, bewegen en muziek staan hierbij centraal. Met verrassende activiteiten inspireren we de kinderen en helpen we ze spelenderwijs te leren en de wereld te ontdekken. Denk bijvoorbeeld aan danslessen, workshops met reptielen en samen koken.

In de vakanties hebben we een afwisselend vakantieprogramma en trekken we er lekker op uit: We gaan naar de hei, lekker zwemmen en voor onze 8 plussers organiseren wij jaarlijks een zomerkamp! Of we gaan naar het bos met onze eigen Natuurbus. Onze ouders kunnen via het digitale platform en app Mijn Kind met foto’s en korte verslagen de dag van hun kind op afstand meebeleven. Hierdoor krijgen ze een nog beter beeld van wat er zich afspeelt op de bso tussen het brengen en het ophalen van hun kind.

Meer informatie over de vestiging, openingstijden, onze flexibele contractvormen en tarieven vindt u op:

https://www.partou.nl/kinderopvang-utrecht/eemnes/eemnes/vierkantebosje Partou: elke dag iets bijzonders!