​​​​​​​​​Hoe meld ik mijn kind aan? 

Wilt u uw zoon/dochter bij ons aanmelden? Maak dan telefonisch (035-5334110) of via de e-mail n.woppenkamp@atscholen.nl ;een afspraak voor een kennismakingsgesprek met Niels Woppenkamp, directeur van de Mariaschool. Kennismaken met de Mariaschool betekent een rondleiding door de school terwijl de kinderen aan het werk en aan het leren zijn. Op die manier krijgt u een goede indruk van de sfeer van onze school. ​​


​Als u na de rondleiding enthousiast bent over onze school, geeft u uw kind op door een inschrijfformulier​​  welke op school te krijgen zijn. Uw kind krijgt een maand voordat het 4 jaar wordt een uitnodiging van de leerkracht om een paar keer te komen wennen. Samen met de ouders wordt dan het meest geschikte moment uitgekozen. ​Kinderen die 4 weken na de start van het schooljaar 4 jaar worden stromen al op de eerste schooldag in. Kinderen die 4 jaar worden aan het eind van het schooljaar stromen pas in het nieuwe schooljaar in. 

 

Open dag

Kom vrijblijvend even langs op woensdag 15 maart 2023. Dan is onze jaarlijke open dag en kunt u zonder afspraak binnenlopen. Onze leerlingen vertellen u graag alles over de school.

Meer informatie over beleid van aanname en de individuele ondersteuningsmogelijkheden van de school vindt u hier:

Beleid van Aanmel​ding
Aandacht op Maat​

​​​Download het aanmeldformulier hiernaast.

Documenten

Foto-impressie