​​​​​​​​​Hoe meld ik mijn kind aan? 

Wilt u uw zoon/dochter bij ons aanmelden? Maak dan telefonisch (035-5334110) of via de e-mail e.zwart@atscholen.nl ;een afspraak voor een kennismakingsgesprek met Elmar Zwart, directeur van de Mariaschool. Kennismaken met de Mariaschool betekent een rondleiding door de school terwijl de kinderen aan het werk en leren zijn. Op die manier krijgt u een goede indruk van de sfeer van onze school. ​​


​Als u na de rondleiding enthousiast bent over onze school, geeft u uw kind  op door een inschrijfformulier​​ en een ouderverklaring​ in te vullen, dat op school te krijgen is. Uw kind krijgt een maand voordat het 4 jaar wordt een uitnodiging van de leerkracht om een paar keer te komen wennen. Samen met de ouders wordt dan het meest geschikte moment uitgekozen. ​Kinderen die 4 weken na de start van het schooljaar 4 jaar worden stromen al op de eerste schooldag in. Kinderen die 4 jaar worden aan het eind van het schooljaar stromen pas in het nieuwe schooljaar in. 

 

Open dag

Kom vrijblijvend even langs op woensdag 17 maart 2021. Dan is onze jaarlijke open dag en kun je zonder afspraak binnenlopen. Onze leerlingen en de ouders vertellen je graag alles over de school.

Meer informatie over beleid van aanname en de individuele ondersteuningsmogelijkheden van de school vindt u hier:

Beleid van Aanmel​ding
Aandacht op Maat​

​​​Download het aanmeldformulier hiernaast.

Documenten