Sinterklaas op de Mariaschool

Afgelopen vrijdag kwam de goedheiligman op bezoek op de Mariaschool. Dit jaar kwam hij met een echt paard naar school toe! Ook had Sinterklaas zijn Pieten meegenomen. Die vonden het ook weer heel fijn om alle kinderen van de Mariaschool te begroeten. Na het zingen van vele liedjes gingen alle kinderen naar binnen, want Sinterklaas zou bij iedereen in de klas langskomen.

dsc08708

In de groepen 1 t/m 4 was er druk dagprogramma, maar toen Sinterklaas in de klas kwam, werd alles neergelegd. Sinterklaas had een hoop dingen in zijn grote boek staan en had natuurlijk cadeautjes mee. Er werd gezongen en gedanst. Na al dit vertier kregen de kinderen allemaal een cadeautje.

In de groepen 5 t/m 8 hadden alle kinderen een surprise gemaakt. Wat een kunstwerken zaten ertussen! Omdat het niet mogelijk was voor ouders om al deze surprises te bewonderen hebben we hiervan een filmje gemaakt. Bekijk deze maar eens, het is echt de moeite waard.

Na een lange dag moest Sinterklaas en zijn Pieten helaas weer door, maar wat was het fijn dat Sinterklaas alle tijd had om de kinderen van de Mariaschool te zien en te spreken.