​Continurooster- Mariaschool​

De Mariaschool hanteert een continurooster. Dit houdt in dat de kinderen op school lunchen. De kinderen nemen zelf hun eten en drinken van huis mee. Het lunchen vindt plaats in de klas met de groepsleerkracht. Aansluitend hebben de kinderen pauze.  Met droog weer gaan de kinderen een half uur naar buiten. Na dit moment van ontspanning gaan de kinderen weer naar hun klas en groepsleerkracht. 

BSO BELHAMELS

De buitenschoolse opvang bij de Mariaschool wordt verzorgd door Stichting Kinderopvang Huizen.Even bijkomen na een dag school in een vertrouwde omgeving. In alle rust iets eten en drinken, net als thuis. Dat is wel zo fijn.

De Mariaschool is gekoppeld aan de Belhamels. De Belhamels is een prachtige grote bso gesitueerd in de basisscholen Hobbitstee en Merlin en ligt aan de Aartseveen, centraal gelegen in Eemnes.

Een fris ingerichte locatie, met een ruim schoolplein en voetbalveld om ook heerlijk buiten te spelen en buitenactiviteiten te doen.Daarnaast maken we gebruik van de faciliteiten in het gebouw zoals de gymzaal, het atelier, de speelruimte, het gamehonk.

Elke dag word er door ons enthousiaste team uiteenlopende activiteiten georganiseerd op het gebied van Theater & Muziek, Kunst & Cultuur, Sport & Spel of Natuur & Techniek.

Op de Belhamels zijn twee basisgroepen. Beide groepen starten de dag in de eigen groep en met de eigen vaste medewerkers. Gedurende de (mid)dag zijn de kinderen vrij om ook een activiteit in de andere groep bij te wonen. Maar even ‘bankhangen’ mag natuurlijk ook!

Kom gerust een kijkje nemen, wij leiden u graag rond!

Vragen stelt u via de mail of tel. 035-7200301.

Meer informatie is te vinden op onze website. Inschrijving verloopt via deze site.

De buitenschoolse opvang is iedere dag na school geopend tot 18.30 uur en in schoolvakanties tussen 7.30 – 18.30  uur.

Buitenschoolse opvang Vierkante bosje 37

Aan het Vierkante Bosje 37 vind je onze buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Onder hetzelfde dak als de Mariaschool en de Zuidwend. Zowel het kinderdagverblijf als de BSO zijn hier gevestigd. Buitenspelen doen we elke dag op het grote schoolplein met een heuvel, speeltoestellen en een tafeltennistafel. In onze eigen ruimtes is je kind lekker creatief bezig met strijkkralen of vingerverf of speelt met de poppen, LEGO of de autootjes. In de speelhal bouwen kinderen de mooiste hutten van grote bouwstenen en zachte kussens!

De buitenschoolse opvang is geopend op maandag t/m vrijdag van 7:30 uur tot 8:30 uur (voorschoolse opvang) en van 14:30 uur tot 18:30 uur.

We halen kinderen op van de volgende scholen:

  • De Zuidwend
  • De 7Sprong
  • De Mariaschool
  • De Hobbitstee

https://www.partou.nl/kinderopvang/eemnes/bso-vierkante-bosje-37?gclid=EAIaIQobChMI_bCr9-6A8wIVCs13Ch24swsBEAAYASAAEgJrRfD_BwE

Buitenschoolse opvang Noordersingel 6

In de kantine van voetbalvereniging SV Eemnes vind je onze buitenschoolse opvang. In de grote ruimte van onze sport-BSO aan de Noordersingel 6 leven de kinderen vanaf 6 jaar zich heerlijk uit aan de pingpongtafel, in de bouwhoek met Knex of Kapla of aan tafel met Yahtzee of Rummikub. Gewoon rustig een stripboek lezen op de bank kan natuurlijk ook! Maar het liefst gaan we naar buiten. Op ons terrein is een fijne speeltuin en heel veel sportvelden. Voetbal, hockey, tennis: bij ons komt je kind lekker in beweging! De buitenschoolse opvang is geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 14:30 uur tot 18:30 uur.

We halen kinderen op van de volgende scholen:

  • De Zuidwend
  • De 7Sprong
  • De Mariaschool
  • De Hobbitstee

https://www.partou.nl/kinderopvang/eemnes/bso-noordersingel-6

Foto-impressie