​Continurooster- Mariaschool​

Sinds augustus 2021 hanteert de Mariaschool een continurooster. Dit houdt in dat de kinderen op school lunchen en er geen tussenschoolse opvang (van een externe partij) nodig is. De kinderen nemen dus zelf hun en eten en drinken van huis mee. Het lunchen vindt plaats in de klas met de groepsleerkracht. Aansluitend hebben de kinderen pauze, dat met droog weer buiten op het schoolplein plaatsvindt. Na dit moment van ontspanning gaan de kinderen weer naar hun klas en groepsleerkracht. 

BSO BELHAMELS

Bso Belhamels is de bso die gevestigd is in het schoolgebouw van De Hobbitstee. De Belhamels is sinds 1 april 2021 onderdeel van Stichting Kinderopvang Huizen. 

Wij vangen hier de kinderen van verschillende scholen zowel voor- als na school met veel liefde op. Lekker even tot rust komen na schooltijd en daarna een leuke activiteit doen. 
Binnen of buiten, waarbij we ook gebruikmaken van diverse faciliteiten van de naastgelegen school: zoals het schoolplein en voetbalveld, de gymzaal en het atelier.

Op deze bso kan er eventueel om 17.00 uur een warme maaltijd gegeten worden, tegen een kleine vergoeding.

Kijk op onze website voor meer informatie: www.kinderopvanghuizen.nl.

Of kom vrijblijvend een keer een kijkje nemen!

Buitenschoolse opvang Vierkante bosje 37

Aan het Vierkante Bosje 37 vind je onze buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Onder hetzelfde dak als de Mariaschool en de Zuidwend. Zowel het kinderdagverblijf als de BSO zijn hier gevestigd. Buitenspelen doen we elke dag op het grote schoolplein met een heuvel, speeltoestellen en een tafeltennistafel. In onze eigen ruimtes is je kind lekker creatief bezig met strijkkralen of vingerverf of speelt met de poppen, LEGO of de autootjes. In de speelhal bouwen kinderen de mooiste hutten van grote bouwstenen en zachte kussens!

De buitenschoolse opvang is geopend op maandag t/m vrijdag van 7:30 uur tot 8:30 uur (voorschoolse opvang) en van 14:30 uur tot 18:30 uur.

We halen kinderen op van de volgende scholen:

  • De Zuidwend
  • De 7Sprong
  • De Mariaschool
  • De Hobbitstee

https://www.partou.nl/kinderopvang/eemnes/bso-vierkante-bosje-37?gclid=EAIaIQobChMI_bCr9-6A8wIVCs13Ch24swsBEAAYASAAEgJrRfD_BwE

Buitenschoolse opvang Noordersingel 6

In de kantine van voetbalvereniging SV Eemnes vind je onze buitenschoolse opvang. In de grote ruimte van onze sport-BSO aan de Noordersingel 6 leven de kinderen vanaf 6 jaar zich heerlijk uit aan de pingpongtafel, in de bouwhoek met Knex of Kapla of aan tafel met Yahtzee of Rummikub. Gewoon rustig een stripboek lezen op de bank kan natuurlijk ook! Maar het liefst gaan we naar buiten. Op ons terrein is een fijne speeltuin en heel veel sportvelden. Voetbal, hockey, tennis: bij ons komt je kind lekker in beweging! De buitenschoolse opvang is geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 14:30 uur tot 18:30 uur.

We halen kinderen op van de volgende scholen:

  • De Zuidwend
  • De 7Sprong
  • De Mariaschool
  • De Hobbitstee

https://www.partou.nl/kinderopvang/eemnes/bso-noordersingel-6