​Continurooster- Mariaschool​

Sinds augustus 2021 hanteert de Mariaschool een continurooster. Dit houdt in dat de kinderen op school lunchen en er geen tussenschoolse opvang (van een externe partij) nodig is. De kinderen nemen dus zelf hun en eten en drinken van huis mee. Het lunchen vindt plaats in de klas met de groepsleerkracht. Aansluitend hebben de kinderen pauze, dat met droog weer buiten op het schoolplein plaatsvindt. Na dit moment van ontspanning gaan de kinderen weer naar hun klas en groepsleerkracht. 

BSO BELHAMELS

Bso Belhamels is de bso die gevestigd is in het schoolgebouw van De Hobbitstee. De Belhamels is sinds 1 april 2021 onderdeel van Stichting Kinderopvang Huizen. 

Wij vangen hier de kinderen van verschillende scholen zowel voor- als na school met veel liefde op. Lekker even tot rust komen na schooltijd en daarna een leuke activiteit doen. 
Binnen of buiten, waarbij we ook gebruikmaken van diverse faciliteiten van de naastgelegen school: zoals het schoolplein en voetbalveld, de gymzaal en het atelier.

Op deze bso kan er eventueel om 17.00 uur een warme maaltijd gegeten worden, tegen een kleine vergoeding.

Kijk op onze website voor meer informatie: www.kinderopvanghuizen.nl.

Of kom vrijblijvend een keer een kijkje nemen!

Buitenschoolse opvang bij Partou aan het Vierkante Bosje

Partou en de Mariaschool werken al vele jaren prettig samen. We zitten met elkaar in een commissie om onze samenwerking te borgen en zijn betrokken bij waar het ons allemaal om gaat; de kinderen!

Plezier en ontspanning na een drukke schooldag zijn bij Partou belangrijk. Kinderen kunnen vrij spelen maar hebben ook de keuze uit een breed, gevarieerd activiteitenaanbod. Buiten, bewegen en muziek staan hierbij centraal. Met verrassende activiteiten inspireren we de kinderen en helpen we ze spelenderwijs te leren en de wereld te ontdekken. Denk bijvoorbeeld aan danslessen, workshops met reptielen en samen koken.

In de vakanties hebben we een afwisselend vakantieprogramma en trekken we er lekker op uit: We gaan naar de hei, lekker zwemmen en voor onze 8 plussers organiseren wij jaarlijks een zomerkamp! Of we gaan naar het bos met onze eigen Natuurbus. Onze ouders kunnen via het digitale platform en app Mijn Kind met foto’s en korte verslagen de dag van hun kind op afstand meebeleven. Hierdoor krijgen ze een nog beter beeld van wat er zich afspeelt op de bso tussen het brengen en het ophalen van hun kind.

Meer informatie over de vestiging, openingstijden, onze flexibele contractvormen en tarieven vindt u op:

https://www.partou.nl/kinderopvang-utrecht/eemnes/eemnes/vierkantebosje